Ofte stillede spørgsmål

MetaPWR 1

Taber man sig af at tage MetaPWR?

Det er ikke et slankemiddel og heller ikke et quick fix.

Fra nov. 2022 til april 2022 (6 måneder) tog jeg MetaPWR system (det du ser på billedet herover).  Det gjorde, at jeg langt om længe fik sluppet de 5 kg, der i mange år har skiftevis været af og på. 

Det er min oplevelse at jeg til i dag har forbedret mit tarmsystem, søvn og energiniveau væsentlig. I alt har jeg sluppet 7 kg og jeg har ikke længere den der YoJo effekt. Det er jeg meget tilfreds med.

Kan jeg nøjes med at tage ½ brev MetaPWR Advantage dagligt?

Brevet er tilpasse til at du får det du har brug for.

Er det dyrt?

Jeg vil foreslå du ser på, hvad du får i sammenligning med andre mærker. Og om du får samme indhold, der er 9 kollagener i MetaPWR Advantage. Det har jeg ikke fundet andre der har.

Har du prøvet andre mærker?

Ja, to andre. (Dem der ofte bliver reklameret om.) Begge tog jeg standhaftigt i et år. MetaPWR er uden sammenligning det eneste, hvor jeg har mærket og set en forskel.

Hvordan smager det?

Lige som en sød sodavandsis, synes jeg. Man kan blande det i fx juice, hvis man ikke bryder sig om smagen.

Er det en kur?

Dét er op til dig. Jeg har ingen planer om at standse. Efter et år ser og mærker jeg fortsat, at det "skruer" min alder baglæns. Jeg er blevet et år ældre, og føler min sundere og stærkere en for 8-10 år siden.

Se mange flere svar fra doTTERA her:

metapwr-faqs.pdf

Lige så snart du har brugt et af mine bestillings links og modtaget dine vare, er du meget velkommen til at skrive til mig, så du kommer bedst mulig igang.

Spørgsmål fra en kunde:

Betaler det sig at

købe  MetaPWR Advantage (kollagen pulver) til fx 6 måneder på en gang?

Både ja og nej. Lad mig forklare:

Måned 1) Ved at bestille to pakker (til 2 måneder) MetaPWR Advantage optjener du på den bestilling gratis medlemskab (25€) som gælder for et år. Et medlemskab gør at du køber produkterne 25% billigere end uden medlemskab.

Du kan samtidig oprette en doTERRA LRP som gør, at du fremadrettet fra måned 2, optjener bonuspoint på dine køb. Kundeservice eller jeg kan hjælpe dig med at oprette din LRP.

Måned 2) Når du bestiller, skal du bestille via din LRP. Din LRP kan opsiges anytime gennem kundeservice, men gør det ikke før du er sikker på, du ikke skal bestille mere, fordi LRPen opsamler point som du kan bruge til betaling, dog ikke på MetaPWR, men til olier og andre produkter.

Når du bestiller via din LRP får du portoen retur i bonuspoint.

Måned 3, 4 og 5) Når du bestiller, skal du bestille via din LRP, så du opsamler bonuspoint.

Se prisen - og bestil to pakker MetaPWR inkl. et års medlemsskab